Ситуацията в националния отбор става все по-неприятна, след като и Георги Миланов е с контузия. Халфът на ЦСКА (Москва) е получил травма на вчерашната тренировка, проведена в Правец.
 
„Засега нищо не можем да кажем относно състоянието на Миланов. Предстои да му бъде направен преглед. Чак тогава ще е ясно дали Жоро ще играе или ще пропусне мача с Хърватия в Загреб”, заявиха от лекарския щаб на националния отбор.
 
За капак нещата не са добре и при Ивайло Чочев. Както вече писахме, халфът на Палермо има проблеми с бъбреците, а последната новина гласи, че е изключено да вземе участие в двубоя в събота.
 
На България й предстоят две последни евроквалификации. На 10 октомври, събота, гостуваме на хърватите, а на 13 октомври, вторник, приемаме Азербайджан. Националите ще се класират на трето място, даващо право на бараж, само при следния развой на събитията в нашата група – трябва да победим с два гола разлика Хърватия, а след това и азерите. В същото време хърватите, освен от нас, е необходимо да загубят и от Малта в последния си двубой. 

Нашата група "Н" за европейските квалификации