Локомотив (Пловдив) се разграничи от предизборните битки в града. В последния уикенд на месеца са местните избори, а "черно-белите" не искат да бъдат свързвани с вота. От "Лаута" разпространиха декларация:

ПФК Локомотив (Пловдив), както и клубът на ветераните на Локомотив (Пловдив), не желаят да бъдат замесвани в политически игри. Нашият клуб се дистанцира от обществено-политическия живот в града, особено в сегашния момент преди местните избори.

Призоваваме симпатизантите на отделни политически сили, които по някакъв начин са свързани с Локомотив (Пловдив), да не намесват любимия ни клуб.

На градския стадион „Пловдив“ в приятелски мач не е участвал отборът на ветераните на Локомотив (Пловдив), а сборен тим, съставен от футболисти от близкото минало, играли в различни пловдивски отбори. Пред ветераните на Локомотив предстоят два много важни мача – областният финал срещу Марица (Пловдив) от републиканското първенство за ветерани. Първата среща е на 8 октомври (четвъртък) от 16:00 часа на стадион „Марица“. Реваншът е на 15 октомври от 16:00 часа на "Лаута".

Ръководство на ПФК Локомотив 1926 Пловдив


"А" ГРУПА - СЕЗОН 2015/2016

КУПА НА БЪЛГАРИЯ - СЕЗОН 2015/2016