Бъдещето на ЦСКА зависи от решение на Изпълкома. Това стана ясно след проведената среща днес между Пламен Марков като представител на клуба, юристи, Борислав Попов и Антон Попов от БФС и министъра на спорта Красен Кралев. Новото дружество ФК ЦСКА трябва да подаде молба за участие във "В" група, която да бъде разгледана от Изпълкома.

След срещата, която продължи малко повече от час, единствен пред медиите говори Красен Кралев: "От ЦСКА внесоха искане да продължат участието си в първенството на "В" група чрез новото дружество ФК ЦСКА, с изпълнителен директор Пламен Марков. Причина за това е обстоятелството, че сегашното дружество е обявено в неплатежоспособност.

Разговорите преминаха в конструктивен и приятелски тон. Стигнахме до заключението, че има две стъпки, които трябва да бъдат направени. Първата е Пламен Марков да предостави документи за приемственост между старото и новото дружество, а след това тези документи да бъдат разгледани от правната комисия на БФС. Господин Марков каза, че има подготвени такива документи, и още утре ще бъдат предоставени. Втората стъпка е ЦСКА да внесе молба за членство в БФС, която молба трябва да бъде разгледана от Изпълкома. Надявам се до 1-2 седмици този процес да бъде задвижен."

Борислав Попов не пожела да коментира нищо пред медиите, като се наложи да бъде преследван от репортерите.

КУПА НА БЪЛГАРИЯ - СЕЗОН 2015/2016

ЮГОЗАПАДНА "В" ГРУПА