Полузащитникът на "Левски" Владимир Гаджев е под въпрос за двубоя с Лудогорец от 12-ия кръг в "А" група. Сблъсъкът срещу шампионите е след паузата в шампионата заради мачовете на националния отбор в евроквалификациите. "Сините" посрещат Лудогорец на 18 октомври, неделя, от 20:00 часа на стадион "Георги Аспарухов".

Гаджев получи контузия на една от последните тренировки преди гостуването снощи на Литекс (2:1). Полузащитникът има разтежение на мускул в задната част на бедрото. Състоянието му е по-тежко отколкото в щаба на "сините" се надяваха. Те дори го записаха в разширения състав за мача с "оранжевите". Направените му изследвания в последния момент обаче са показали, че той няма шанс да играе в Ловеч, както се и случи. На полузащитника е предписана пълна почивка и медикаментозно лечение.

Гаджев няма да получи разрешение да играе и в приятелския мач с Юргорден по повод 50-годишнината от първото участие на "Левски" в евротурнирите. Събитието ще се състои на 10 октомври, събота от 16:00 часа на националния стадион "Васил Левски".

"А" ГРУПА - СЕЗОН 2015/2016

КУПА НА БЪЛГАРИЯ - СЕЗОН 2015/2016