Треньорът на ЦСКА Христо Янев изрази оптимизъм за бъдещето на клуба след поредния категоричен резултат на отбора в Югозападна "В" група - 8:0 срещу Беласица. Както е известно, днес преди обед се състоя среща между ръководството и феновете на 31-кратния шампион на България.

"Оптимист съм. Господин Ганчев бе много точен в изказването си", каза Христо Янев на пресконференцията след срещата.

"Доволен съм от играта, резултата и красивите голове. Момчетата се постараха доста и се вложиха на 100 процента. Преслав вкара красиви голове. Имаше добри комбинации и това е пътят, по който вървим.

Нивото е такова, каквото е. Ние сме длъжни да се представяме добре. Трябва да изградим отбор, на който му предстоят по-трудни мачове. Тези резултати са на базата на сериозното отношение, с което подхождаме. Имаме още много неща да свършим. Виждате младите момчета, нямат търпение да излязат на терена и да се докажат. Радвам се, че това, което правим на тренировки, успяваме да го приложим и в официалните срещи.", коментира Янев след края на срещата.

Треньорът на "червените" отговори и на въпрос за двубоя със Спартак (Плевен) от 1/8-финалите на турнира за Купата на България. "Спартак е отбор в "Б" група, който има амбицията да влезе в "А". Обстановката на стадиона в Плевен ще бъде нажежена. Това е футболен град. Жребият е такъв, какъвто е. Отиваме да играем футбол."

КУПА НА БЪЛГАРИЯ - СЕЗОН 2015/2016

ЮГОЗАПАДНА "В" ГРУПА