Българският нападател Димитър Бербатов коментира пред БНТ своето представяне и това на съотборниците си в ПАОК при домакинското равенство 1:1 с Борусия (Дортмунд). Бербо обяви, „черно-белите“ са можели да спечелят, но са получили случаен гол.
 
„Беше тежък мач. От известно време не бях играл мач от начало. Играхме добре, както аз, така и отборът. Може да съжаляваме, тъй като получихме случаен гол. Срещу Борусия, който е сред водещите отбори в Германия, мисля, че се играхме добре. Представихме се силно“, коментира Бербо след мача пред БНТ.
 
„Имахме шансове и можехме да спечелим, но за нашия млад състав и това е постижение. Отборът е млад, но има талант и качество. Предстоят много мачове. Ще има ротации и всички ще имат шанс. Момчетата са млади, но се вслушват в съветите“, обяви българският нападател на ПАОК.
 
„В дербито с Олимпиакос очаквам да играем добре, както го направихме днес. Феновете също сигурно ще са невероятни. Днес бяха прекрасни. Дадоха ни начален старт, ако може така да се каже“, призна Бербатов.
 
„Само успех пожелавам на националите. Горе главата, нещата ще се оправят. Само това мога да кажа, тъй като не мога да коментирам. Далеч съм от нещата, въпреки че следя представянето“, заяви рекордьорът на националния отбор по отбелязани голове.