Лацио обърна Сент Етиен за успеха с 3:2 в мач от Група „G“ на Лига Европа. Френският тим завърши мача с девет души заради червените картони на Мустафа Баял Сал и Роберт Берич.
 
Сал даде аванс на гостите още в 6-ата минута, но Оджени Онази изравни за Лацио в 22-ата. Десет минути по-късно Сент Етиен остана с човек по-малко заради червения картон на Берич, който разкървави носа на Маурисио при грубо влизане.
 
Малко след началото на второто полувреме Уесли Хьод даде аванс на „орлите“ след асистенция на Лукас Билия. Това беше първи гол на холандеца за Лацио. В 77-ата минута Сал беше отстранен от игра за втори жълт картон.
 
Домакините се възползваха и три минути по-късно Билия вкара трети гол за италианския тим. Резервата Кевин Моне-Паке върна едно попадение за гостите в 84-ата минута.
 
В другия мач от групата финалистът от миналия сезон Днепър се наложи с 1:0 като гост на Розенборг. Евген Селезньов се разписа в 80-ата минута след центриране на Матеус отляво.
 
Лацио и Днепър са в челото на класирането на групата с по 4 точки, докато Сент Етиен и Розенборг имат по една. В другия кръг „орлите“ приемат Розенборг, а Днепър е домакин на Сент Етиен.
 
Розенборг – Днепър 0:1
0:1 Евген Селезньов (80)
 
Лацио – Сент Етиен 3:2
0:1 Мустафа Баял Сал (6), 1:1 Оджени Онази (22), 2:1 Уесли Хьод (47), 3:1 Лукас Билия (80), 3:2 Кевин Моне-Паке (84)