Партизан записа втора поредна победа в Група „L“ на Лига Европа и оглави класирането в този поток. „Черно-белите“ се наложиха с 3:1 като гост на Аугсбург. Иван Бандаловски не беше в групата на сръбския тим за мача.
 
Българският нападател Валери Божинов започна като резерва, но в 20-ата минута влезе на мястото на Абубакар Умару. В 66-ата минута Божинов беше заменен от Неманя Петрович. Тази смяна беше тактическа, тъй като малко преди това сръбският шампион остана с човек по-малко заради втория жълт картон на Александър Субич.
 
Андрия Живкович откри резултата за Партизан в 31-ата минута. В 54-ата гостите удвоиха аванса си. Авторът на първото попадение в мача центрира от корнер, а топката се удари в главата на Джи Дон Вон от Аугсбург и влезе във вратата на домакините.
 
Четири минути по-късно германският тим върна едно попадение. Раул Бобадия се разписа след асистенция на Халил Алтънтоп. В 62-ата Андрия Живкович възстанови аванса на Партизан от два гола, след като в наказателното поле засече центриране на Марко Йертович.
 
В другия мач от групата АЗ Алкмаар се наложи с 2:1 над Атлетик (Билбао), като всички попадения паднаха с разлика от 10 минути през втората част. Маркус Хенриксен откри резултата в 55-ата минута, а десет минути по-късно Енеко Боведа прати топката в собствената си врата след центриране на Ридгесиано Хапс. В 75-ата минута Ариц Адурис вкара за Атлетик след центриране на Боведа.
 
Аугсбург – Партизан 1:3
0:1 Андрия Живкович (31), 0:2 Джи Дон Вон (54-автогол), 1:2 Раул Бобадия (58), 1:3 Андрия Живкович (62)
 
АЗ Алкмаар – Атлетик (Билбао) 2:1
1:0 Маркус Хенриксен (55), 2:0 Енеко Боведа (65-автогол), 2:1 Ариц Адурис (75)