На „Армията” се разсърдиха заради статия в спортен ежедневник. Там колегите са пуснали в днешния си брой цяла страница, в която правят кратък анализ на всеки един от футболистите. Напълно професионално написано. Безпристрастно и обективно.
 
Да, ама в ЦСКА се разсърдиха. Критиката била в повече. И не само се сърдят, но и заплашват, че щяло да има информационно затъмнение.
 
Ало, „червените”, ще извинявате, ама не сте прави. Хич даже! Три месеца медиите ви дундуркат и възхваляват. Вдигат ви в небесата. И сега, когато се е появила някаква си миниатюрна критика към част от играчите, подскачате като ощипани моми.
 
Ясно е защо. Първо, защото ние, медиите, ви разглезихме. Второ – не знаете, ама наистина не знаете, що е това критика. Щото ако знаехте, свят щеше да ви се завие...
 
Така че, драги „армейци”, не бъдете глезльовци, а мъже. Защото истинските мъже подминават с усмивка половинчатите критики. А на истинските такива отговарят не със затъмнение, а с игра и голове. И пак с усмивка, разбира се. Всъщност, играта ви я има, добра е, головете - също. Значи само трябва да се усмихнете...
РУМЕН ИЛИЕВ/БЛИЦ

КУПА НА БЪЛГАРИЯ - СЕЗОН 2015/2016

ЮГОЗАПАДНА "В" ГРУПА