Етър се възползва от грешката на „Ботев“ (Враца) и след победа с 3:1 като гост на „Левски“ (Левски) оглави класирането на Северозападната „В“ група след осмия кръг.
 
„Болярите“ можеха да поведат в 13-ата минута, когато Джихат Кямил излезе сам срещу вратаря в чиста ситуация, но той спаси удара му. Гостите излязоха напред в резултата в 20-ата минута. Николай Николаев стреля от вратарското поле, вратарят Иван Георгиев спаси, но топката се отби в крака на съотборника му Станислав Иванов и влезе в мрежата.
 
Само четири минути по-късно домакините изравниха. Капитанът на „Левски“ се разписа с диагонален удар, след като беше изведен в чиста позиция зад защитата. В 36-ата минута домакините си вкараха нов автогол гол. Теодор Михайлов прати топката в собствената си врата при разбъркване след изпълнение на корнер. До края на първото полувреме Альоша Алиев вкара третия гол за Етър.
 
Домакините можеха да намалят в 60-ата минута, но вратарят Цанков спаси удара на Драгомир Иванов. Ивайло Иванов също пропусна добра възможност за гол. Четвърт час преди края Альоша Илиев беше близо до четвърто попадение за гостите, но вратарят на „Левски“ Иван Георгиев спаси. Възможност имаше и пред Явор Генчев. До края Ивайло Иванов пропиля още една възможност за „Левски“.