Нефтохимик стигна до изстрадана победа над Септември (Симитли). В мач от 9 кръг на „Б“ група „шейховете“ надделяха с 2:1, след като бяха останали и с човек по-малко. Стефан Неделчев откри резултата за домакините в 18-та минута, след асистенция на Борислав Борисов. В 55-та минута Септември изравни резултата. В 71-ва минута Нефтохимик остана с играч по-малко заради червен картон на Тодор Гочев. Десет минути преди края Любомир Любенов вкара победния гол.
 
Бесни от безумно слабата игра на домакините, феновете на бургазлии влязоха в ръкопашен бой с част от играчите, информира tribunaburgas.bg. Охраната на стадиона реагира светкавично и потуши напрежението за по-малко от минута. Така до по-сериозни инциденти не се стигна.
 
„Не издържам, махам се! Няма да понеса и едно унижение повече”, заяви треньорът на Нефтохимик Атанас Атанасов-Орела пред burgasdream.com
 
Ръководството на клуба отказа да коментар след мача дали оставката на треньора ще бъде приета. Както е известно, Атанас Атанасов пое Нефтохимик в началото на август, след като Радостин Кишишев беше освободен след домакинското равенство 1:1 с Дунав (Русе) в 3 кръг.