Българският нападател Димитър Бербатов влезе като резерва за ПАОК при домакинския обрат срещу АЕК (Атина) с 2:1 в двубой от четвъртия кръг на гръцката Суперлига. На върха на атаката за тима от Солун започна капитанът Стефанос Атанасиадис, а Бербо се появи в игра в 59-ата минута на мястото на Димитрис Константинидис и това даде импулс в действията на домакините.

През първото полувреме попадения не бяха реализирани, а малко след почивката в 47-ата минута гостите поведоха, след като Роналд Варгас центрира от фаул, а Христос Аравидис изпревари вратаря и с глава вкара за 0:1.

След появата на Бербатов на терена домакините започнаха да действат по-активно и в 64-ата минута бившият футболист на „Левски” Гари Родригес изравни за 1:1, правейки добавка след отразен от вратаря Бароха шут на словака Роберт Мака.

В 85-ата минута домакините стигнаха до пълен обрат. Александрос Циолис бе спънат в наказателното поле и Стафанос Атанасиадис реализира отсъдената дузпа за крайното 2:1.

След победата си ПАОК излезе на пето място във временното класиране с актив от 7 точки, колкото има и АЕК на четвъртата позиция с по-добра голова разлика.

ПАОК (Солун) – АЕК (Атина) 2:1
0:1 Христос Аравидис (47), 1:1 Гари Родригес (64), 2:1 Стефанос Атанасиадис (85-дузпа)

Съставът на ПАОК: Олсен, Рикардо Коста, Мигел Витор, Цавелас , Константинидис (59 – БЕРБАТОВ), Циолис , Мак, Сабо (46 – Каче), Гари Родригес, Пелкас, Атанасиадис (89 – Мелазас).