Димитър Бербатов дебютира в гръцкото първенство. Той се появи в игра при победата на ПАОК с 3:0 като гост на Верия. Това беше първият успех на „черно-белите“ от началото на сезона.
 
Бербо започна като резерва, но самата му появя на пейката беше знак, че може да влезе на терена в течение на мача. Така бяха опровергани информациите, че българският нападател ще изиграе първия си мач за ПАОК в четвъртък срещу Габала в Лига Европа.
 
Стефанос Анастасиадис откри резултата в 17-ата минута, а Роберт Мак удвои в 25-ата. Бившият играч на Вердер, Расинг (Сантандер), Монако и Кайзериспор Александрос Циолис реализира третото попадение за гостите в 55-ата минута.
 
Три минути след това Димитър Бербатов влезе в игра на мястото на Анастасиадис, а секторът с феновете на ПАОК избухна. Българинът не успя да вкара гол за времето си на терена, но две негови атаки бяха спрени заради засади.
 
С този успех ПАОК излезе шести в класирането с четири точки, колкото има и Верия, но "черно-белите" са с по-добра голова разлика. С по 6 точки в челото са Панатинайкос, Олимпиакос и Атромитос.
 
ПРОГРАМА И КЛАСИРАНЕ В ГЪРЦИЯ

72.jpg

71.jpg