Грозен екшън се разигра преди детски футболен турнир в Пловдив. Над 200 деца между 9 и 11 години, които участват в надпреварата, също видяха случилото се.

А то е потресаващо...

Баща преби майка, избяга и мина на червено. Случката се е разиграла след двубоя между ЦСКА и Черноморец Бургас при родените през 2004 година деца. Става дума за скандал между родители на деца от един и същи отбор, а не от съперников, пише "Гонг". Според свидетели, един от бащите на децата на ЦСКА с един удар повалил на земята майка на съотборник на сина му. Въпреки победата на ЦСКА с 3:1, явно е избухнал спор между родители на „червените“ играчи, който е завършил с удар в лицето на жената. Веднага след инцидента родителят е избягал с личния си автомобил, а свидетели твърдят, че дори е минал на червен светофар на излизане от стадион „Локомотив“ в Пловдив..

На мястото на инцидента е пристигнала линейка и полицейски патрул, като извършителят се издирва. Формацията на ЦСКА е водена от Атанас Борносузов. Бащата и майката били от близки семейства, но въпреки това скандалът е факт.