Ръководството на Левски все още не е гласувало бюджет за новия сезон. Това трябваше вече да се случи, но неяснотата в началото на сезона около генералните спонсори отложиха това решение. Одобрението на финансите трябва да бъде направено от Управителния съвет на клуба. Неговият председател и един от собствениците Иво Тонев няколко пъти отбеляза, че "сините" ще бъдат ръководени именно от работещ Управителен съвет. Босът обяви, че бюджетът за следващите три години е тарантиран, като той ще е в размер на 6,5 милиона лева на сезон.

Какви ще са постъпленията и как ще бъде попълнена приходната част, както и какви ще са разходите - все още никой не е разкрил. Също така не са съобщени и финансови параметри по спонсорския договор с "Виваком".

Управителният съвет има заседание на 10/11 септември. Очаква се именно финансовите въпроси да са една от заложените точки в дневния му ред. Все още се забавя провеждането на Общо събрание в клуба. На него трябва да се официализира преминаването на около 98% от акциите на клуба от Тодор Батков в Иво Тонев, Александър Ангелов и Николай Иванов./БЛИЦ