Гриша Ганчев проговори за случващото се в ЦСКА. Агенция БЛИЦ първа написа за възможността клубът да приключи участието си във "В" група. След това никой не разкри повече подробности. Гриша Ганчев говори пред сайта 7dnifutbol. Бизнесменът не дава конкретен отговор за това, което ще се случи в следващите няколко дни, но все пак повдига завесата.

За възможното отнемане на точки:


"Доколкото знам, има нещо такова. Пресметнали са, че за 90-те дела, които клубът е загубил, той може да бъде наказан с по 3 точки за всяко. Колкото и да бием, как да наваксаш 270 точки!?"

За дълговете на ЦСКА:

"Само през август научихме за нови няколко милиона лева задължения. И идват и още, и още…В последните години не знам умишлено или не, но ЦСКА е бил тикан към ситуация, от която да няма как реално да бъде спасен".

Възможно ли е ЦСКА да отиде в "А" областна група:

"Обяснено ни е, че има програма, теглен бил вече жребий и няма къде да ни вмъкнат. Сякаш говорят за някакво отборче, а не за ЦСКА. ЦСКА не трябва да бъде вмъкван, а да бъде поканен, за да оцелее. Защото както се вижда от състоянието на футбола ни днес, за него е жизнено необходимо ЦСКА да е жив."

Плановете на Гриша Ганчев за ЦСКА:

"Който ме познава, знае, че никога не се отказвам. Ако трябва една година ще играем само контроли, но ЦСКА ще го има! Поел съм ангажимент да го издържам и няма да избягам от него. А кога ЦСКА ще се завърне в "А" група, това вече никой не знае. Не зависи от момчетата, защото те да бият и с 48 на нула, утре ще им отнемат поредните три точки, плащайки така прегрешенията на други преди тях. Вие преценете честно ли е това."
Владимир Зарков/7dnifutbol

ЮГОЗАПАДНА "В" ГРУПА