Неприятен слух обикаля от два дни феновете на ЦСКА. Запалянковците коментират разпалено из социалните мрежи мълвата, че през следващата седмица клубът ще се оттегли от участие във „В” група заради многобройните задължения.
 
„Вярно ли е, че напускаме „В” група и започваме от „А” окръжна? Вярно ли е, че от ФИФА вече са наредили да ни отнемат цели 16 точки от актива? Наистина ли стартът на „А” окръжна е отложен заради евентуалното включване на ЦСКА в нея?”, питаха днес запалянковци както на редакционните ни телефони, така и на електронната ни поща.
 
Това, че стартът на „А” окръжна група е отложен, е вярна информация, която БЛИЦ вече публикува. Но причината не се крие в предстоящо преместване на „червените” от „В” група в „А” окръжна.
 
В тази връзка се свързахме с изпълнителния директор на ЦСКА Александър Тодоров, който заяви, че не е запознат с такъв вариант.
 
„Би трябвало да попитате шефовете на най-горните етажи на клуба. Но ако имаше даже и някакви разговори по темата, щях да бъда запознат”, заяви Тодоров пред БЛИЦ.
 
Що се отнася до отнемането на точки, такава опасност реално съществува, но все още няма взето окончателно решение.
 
Т.е. -  ако ЦСКА изчисти част задълженията си по някои изгубени дела във ФИФА, точковият актив на отбора ще остане непокътнат.

ЮГОЗАПАДНА "В" ГРУПА