Защитникът на ФК Сарая Лазар Костов разкри, че почти всички футболисти на отбора са били на работа днес преди мача с ЦСКА. "Червените" спечелиха с 11:0 гостуването си в Пазарджик за Купата на България. Бранителят си отбеляза автогол, с който бе оформен класическият резултат в срещата през първото полувреме.

"За нас този мач беше голяма емоция. Получи се голям празник. Докарахме ЦСКА в града, зарадвахме хората. Класата няма какво да я коментираме. Това е един от най-добрите отбори в България, дори и в това ниво на футбола, в което се намират. С този тим ЦСКА спокойно може да се бори за челните места в "А" група", заяви той.

"Да, времето е тежко. Видя се обаче самата подготовка на отбора. 92-93 минути те не спряха да тичат, което си личи при тези условия. За всички нас е голяма чест да играем срещу ЦСКА. Не всеки ден можеш да излезеш на терена срещу тях. Всеки един от нас се раздаде колкото може.

Да не забравяме все пак, че 95% от момчетата са били на работа днес до 12 часа, включително и аз. За аматьори като нас това е голям празник. За притеснение при мен не може да става дума, защото изпитвах голямо удоволствие да играя срещу ЦСКА", коментира бранителят.