Пазарджик е луднал заради днешния мач за Купата на България между Сарая и ЦСКА. Двубоят започва в 17 часа на стадион „Георги Бенковски”, а в града още от сутринта започнаха да се появяват момчета с червени шалчета. Очаква се минимум 2500 фенове да подкрепят „армейците”, а общо на трибуните ще има близо 7-8000 зрители, та и повече.
 
Старши треньорът на ЦСКА Христо Янев ще заложи на вратата на Анатоли Господинов, а ветеранът Стоян Колев ще остане резерва. До последно наставникът се колебаеше кого да предпочете на върха на атаката – Преслав Йорданов или Костадин Хазуров. На последната тренировка Янев е оставил сред резервите и капитанът Борис Галчев, което предполага, че най-опитният футболист на тима може би няма да започне в стартовия състав днес.
 
Вероятен състав на ЦСКА: Господинов, Райчев, Чорбаджийски, Динчев, В. Попов, Й. Йорданов, Узунов, Цветков, Головодов, Р. Божилов, Хазуров.
В 17 часа днес са и останалите мачове за Купата на България: Металург (Перник) - Пирин (Гоце Делчев), Вихър (Строево) - Атлетик (Куклен), Планинец (Априлци) - Етър (Велико Търново).

ЮГОЗАПАДНА "В" ГРУПА