Цвети Пиронкова направи фамозна фотосесия като лице на компания за бижута с диаманти и с отличните рокли на София Борисова. Фешън екшънът пред обектива на фотографа Лазар Гушев се случи малко преди най-добрата ни тенисистка да отлети за Америка. Късно снощи Пиронкова отстъпи пред Мона Бартел с 7:5, 6:7(4), 1:6 и приключи участието си на “US Open”.

"Цвети веднага доказа, че неслучайно е сред най-елегантните дами в големия тенис - тя има тънко чувство за стил. Веднага стана ясно, че и неслучайно е от фамилията на прочут художник - нейната интуиция към естетиката е отлична. Но най-силно впечатление прави желязната й дисциплина. Тя се държа като автентична шампионка по време на цялата фотосесия, въпреки че подобно занимание често къса нервите дори на световните професионалистки в жанра", коментира София Борисова пред „Стандарт”.

Тя облече Цвети в тоалети, сътворени от най-скъпи материи на водещи фабрики в света. Те подчертаха красотата на обаятелната госпожица и изяществото в нейното излъчване. Дългата зелена рокля всъщност е замислена като за червен килим. А закачливата дантелена феерия на късия модел разкрива перфектните крака на Цвети.

2.jpg

1.jpg

3.jpg

4.jpg