Антони Марсиал е вече футболист на Манчестър Юнайтед, обявиха официално от клуба. Договорът му е за четири сезона с възможност за още удължаване за още един. Все още не е ясно каква сума ще получи Монако за правата на 19-годишния нападател. Според различни източници обаче става въпрос за 36 милиона паунда. В евро това са малко над 49 милиона.

Други 20 милиона паунда пък са вписани под условие в договора между двата клуба.

Френският талант има 70 мача за монегаските от 2013 година насам. Освен това е отбелязал и 15 гола.

"Вълнувам се много от трансфера ми в Манчестър Юнайтед. За мен бе удоволствие да играя за Монако и бих желал да благодаря на всички в клуба, както и на феновете, за това, което направиха за мен. Винаги съм искал да играя в Англия. Трансферът ми в толкова голям клуб е мечта на всяко дете. С нетърпение очаквам да се присъединя към тима и да започна работа с Луис ван Гаал, който е постигнал толкова много в кариерата си", коментира Марсиал.

"Антони е истински талант, млад нападател, който може да играе навсякъде. Притежава страхотен потенциал. Наблюдавахме го известно време, в което показа страхотно развитие", заяви пък холандският мениджър на "червените дяволи".