Женският футболен тим на Болярки ще дефилира на стадион „Васил Левски” преди европейската квалификация между националните отбори на България и Норвегия. Във великотърновския клуб са получили покана от БФС, в която се казва, че преди началото на двубоя на стадиона ще бъдат представени клубовете-шампиони при подрастващите.

Неотдавна футболистките на Болярки станаха държавен шампион за девойки до 17 години, като спечелиха убедително първенството. От тази есен възпитаничките на треньора Валентин Витанов ще играят в „А” група при жените, където се завръщат след петгодишно прекъсване.

Мачът между „А” отборите на България и Норвегия е в четвъртък, 3 септември, от 21:45 ч. на Националния стадион „Васил Левски”. Билетите за двубоя вече са пуснати в продажба на касите на стадиона от 10:00 до 18:00 ч. и са на цена 40 лв. за сектор „А”, 30 лв. за сектор „В” и 10 лв. за сектори „Б” и „Г”. Те могат да се закупят и от мрежата на Eventim.bg.

Деца под 12 г. ще влизат на стадиона с детски билет на стойност 2 лв., но задължително с придружител и подписана от него декларация, която трябва да бъде представена на входа на стадиона.

При победа нашите национали ще изпреварят Норвегия на третото място във временното класиране, което дава право на бараж за класиране на европейските финали.