Локомотив (Мездра) остана без треньорски щаб, научи БЛИЦ. Иван Редовски и Мартин Кушев напускат заради обстановката, която е в клуба в последните седмици. Отборът е на предпоследно място в "Б" група само с една победа от началото на сезона.

"Напускаме по свое желание. Няма как да ни уволнят, тръгваме си сами. Така решихме и няма кой да ни спре. Обстановката стана нетърпима напоследък. Всичко е различно в сравнение с миналия сезон, когато бяхме един от солидните отбори в групата. Напускаме заедно с Мартин Кушев", заяви пред БЛИЦ Иван Редовски. Именно той бе човекът-клуб в последните години в Мездра. Когато нямаше здрави нападатели, влизаше на терена, за да помогне. Когато нямаше пари, вадеше от собствения си джоб за лагери или други нужди. Изглежда обаче и това не е трогнало когото трябва.

"Предатели има навсякъде - от Балчик до Видин. Няма какво повече да коментираме. Пожелаваме успех на Локомотив (Мездра). Явно не можем да мотивираме повече момчетата. От началото на сезона в няколко мача повеждаме и ни обръщат, след което губим. Нямам обяснение за случващото се", допълни Редовски.
СТЕФАН РАЛЧЕВ/БЛИЦ