Спортният директор на „Левски” Георги Иванов отвърна на критиките по негов адрес и заяви, че сам ще си тръгне от клуба, ако прецени, че е необходимо. Гонзо говори за ситуацията в клуба и за работата с многото млади играчи на Левски, от които той изисква повече.

„Никой не може да ме уволни. Сам ще си тръгна, ако така преценя и сметна, че не мога да бъда полезен в сегашната ситуация”, сподели Георги Иванов в интервю за bTV.

Гонзо сподели още, че вратата на тима ще бъде винаги отворена за Владимир Гаджев. Бившият капитан на "сините" все още няма отбор, след като се раздели с тима. Поради липсата на нов отбор Гаджев остана извън състава на Ивайло Петев за квалификациите с Норвегия и Италия за първи път през последните години, където се бе наложил през 2012 година.

"Влади Гаджев е юноша на „Левски”. При положение, че не си намери отбор няма как да го оставим без отбор и може да се върне в „Левски”", категоричен е спортният директор.

„Лудогорец е над всички други състави като класа, а иначе нивото на "А" група е слабо”, призна Гонзо за състоянието на отборите в елита.

"А" ГРУПА - 2015/2016

"А" ГРУПА, ТРАНСФЕРИ И ПОДГОТОВКА - ЛЯТО 2015