Един от мажоритарните акционери в ЦСКА - Ивайло Манджуков, разкри, че 800 000 лева са били необходими за евентуално участие на тима в „А” група. Той допълни, че фамилия Манджукови е опростила всички дадени пари за клуба и вече няма финансови ангажименти към него.

„800 000 лева трябваше да бъдат платени, за да играе ЦСКА в "А" група, но не мисля, че оставането на клуба в този управленски състав, в който беше щеше да е за добро. Ако бяхме платили тази сума, Гриша Ганчев можеше да не се заеме с ЦСКА”, сподели Ивайло Манджуков пред bTV.

"Фамилия Манджукови вече няма финансови ангажименти към ЦСКА. За в бъдеще може да помагаме на клуба, не го изключваме. Опростили сме парите, които сме дали за ЦСКА. Ние не сме имали възможността да ръководим ЦСКА. Задълженията на ЦСКА са 32 милиона лева. Отборът се срина по спортно-технически причини. Това бе причината за загубата на титлата, както и противоречието между главните акционери”, каза още един от акционерите.

„Провеждал съм разговори с Божков за ЦСКА. Той не искаше да оздравява клуба. Неговият проект бе с чисто ново дружество от "А" окръжна. Господин Ганчев се свърза на по-късен етап с нас. Планът на Ганчев включва оздравяване на сегашното дружество. Неговата цел е задълженията да бъдат редуцирани”, завърши Манджуков.

ЮГОЗАПАДНА "В" ГРУПА