Феновете на Локомотив (Пловдив), които снощи окупираха полицейското управление в Монтана след задържането на привърженик на тима, са ударили с бутилка униформен служител. За това призна директорът на полицейското управление в града ст. комисар Ивайло Антонов.
 
За овладяване на извънредната ситуация и обсадата на сградата на управлението от полицията в Монтана извикаха подкрепления от близките районни управления и Враца. Включени са и жандармеристи. При едно от спорадичните мятания на бутилки и камъни, пострада полицай.
 
Виковете на феновете стреснаха жителите в района. Някои от тях подадоха сигнал до 112 за нарушаване на нощната тишина. Късно през нощта феновете постепенно се оттеглиха, въпреки че се бяха заканили да останат до освобождаването на задържания.
 
Както е известно, фенове на Локомотив (Пловдив) нахлуха без билети на мача между „черно-белите“ и Монтана на стадион „Огоста“, спечелен от домакините с 2:0. Тогава възникнаха сблъсъци с полицаите, които продължиха и след срещата. Един фен беше арестуван за 24 часа.

"А" ГРУПА - СЕЗОН 2015/2016

"А" ГРУПА, ТРАНСФЕРИ И ПОДГОТОВКА - ЛЯТО 2015