Срещата между Годой Крус и Расинг от 22 кръг на аржентинското първенство беше прекратена в 25-ата минута заради канонада от трибуните на стадиона в Мендоса. Резултатът по това време беше 1:0 в полза на гостите от Авелянеда.
 
Попадението падна още във втората минута. Вашингтон Камачо беше съборен в наказателното поле и съдията Херман Делфино отсъди дузпа, която беше реализирана от Диего Милито. Тимът на Диего Кока се надяваше на победа, за да остане близо до лидера Бока Хуниорс.
 
В 25-ата минута обаче стартира канонадата от трибуните, когато феновете на Годой Крус започнаха да хвърлят по терена камъни и парчета бетон. Играчите се събраха в центъра на терена, за да избягат от обстрела, като съдията временно спря мача, а след това взе решение да го прекрати.
 
Още преди началото на мача феновете на домакините имаха сбиване с полицията. Привържениците на тима имат и разправия с новия треньор Габриел Хайнце, който пое отбора без необходимия лиценз. В резултат на инцидентите от Годой Крус обявиха, че освен всички останали поражение и тоалетните на трибуните са били изпочупени.