Треньорът на детския тим на Вердер (родени през 2001 г.) Нико Клайн разкри, че е харесал трима души от тима на „Левски“. Двата отбора се срещнаха по време на турнир в Германия. Тимът от Бремен се наложи над „Левски“ с 2:1 след спорна дузпа в последната минута.
 
„Мачът стана много интересен. „Левски“ игра с много движение и фантазия. Най-логичният резултат беше 1:1. Трима футболисти от българския тим ми направиха отлично впечатление – Гален Ненов, Томислав Папазов и Лъчезар Георгиев. Дали бих ги препоръчал на ръководството? Защо не?“, заяви Клайн пред „Меридиан Мач“.
 
„Левски“ завърши с победа участието си на турнира. Тимът на Димитър Телкийски се наложи с 5:0 над Вилдесхасен с голове на Ивайло Христов (2), Патрик-Габриел Галчев, Кристиян Чипев и Лъчезар Георгиев. Преди това беше постигнато нулево равенство със сборен отбор на областта Норд Уест.
 
„Сините“ загубиха с 2:3 от Де Граафшап. Лъчезар Георгиев и Ивайло Иванов бяха точни за „Левски“, а слабото съдийство изнерви Телкийски, който беше на път да извади отбора от терена. Реферът даде две дузпи за холандския тим, първата от тях скандална.