Спортният директор на "Левски" Георги Иванов разкритикува футболистите на тима след нулевото равенство с Пирин (Благоевград) на "Герена" в мача от 7-ия кръг на първенството. Началникът очевидно беше ядосан заради поредната издънка на отбора и открито критикува журналистите.

"Видях желание в отбора. Искахме да победим до последната минута. Изпуснахме ситуации. Напълно нормално е накрая Пирин да създаде ситуации. Най-трудното нещо е да вкараш гол. Затова най-много пари се плащат за голмайстори. Много ни станаха пропуските", каза Гонзо.

"Младите трябва да разберат, че това е техният шанс. "Левски" не чака никой. Да, питате ме за селекцията - защо закъснява, но така ще видим младите какво могат. Такъв шанс ще се отдаде един път на 100 години. Всички искат "Левски" да минава с лекота през отбори като Пирин. Никой няма подарено място в "Левски". Стойчо Стоев няма изобщо какво да го коментираме. Това няма да е последен труден мач. Много отдавна можехме да приключим със селекцията. Но изчакваме края на трансферния прозорец, за да привлечем някой класен свободен агент. А и в крайна сметка и вие, журналистите, които сте фенове на "Левски", всъщност не знам дали всички сте фенове на "Левски", трябва най-накрая да кажете какво искате - да гледате юноши в отбора или чужденци, които взимат по 15 000 евро", попита Георги Иванов присъстващите.

"През последните две седмици юношите си помислиха, че са много големи футболисти и се превърнаха в средни играчи - такива като на Пирин. Това трябва да го знаят. Те са едни средни футболисти и трябва да се раздават на 100% във всеки един момент, за да израстват. Курдов и Диаби трябва да влязат във форма, за да използваме и техните качества. А не да имаме футболисти като бройка, но да не показват нищо", коментира шефът.

"Ясно е какво ни чака, ще ни бъде трудно, но имаме добре окомплектован тим. Да си кажа мнението и за Пирин - лежаха 10 човека. Централният им нападател беше на 30 метра пред вратата. И сега да ми говорите, че Пирин е изпуснал "Левски", при положение че е минал един път центъра. И съдията не свири както трябва, имаше дузпа за "Левски" в последните минути. Топката се удари в ръката на техен футболист", добави ядосаният Гонзо.

"А" ГРУПА - 2015/2016

"А" ГРУПА, ТРАНСФЕРИ И ПОДГОТОВКА - ЛЯТО 2015