Треньорът на Пирин (Благоевград) Неделчо Матушев не скри задоволството си след спечелената точка при гостуването на "Левски" на „Георги Аспарухов“. "Орлетата" изпуснаха да се поздравят и с пълния успех, след като Маркиньос пропусна дузпа. Матушев каза, че той и щабът му усилено търсят нов нападател.

„И през седмицата казах, че ще стане добър мач. Действително се получи. Тактически добре го изиграхме. Имахме си своите шансове, пропуснахме и дузпа. Аз се радвам, че младите, които направиха дебют се справиха. Дебютът на Тошко (б.р. - Тодор Траянов) бе успешен. Показахме, че школата на Пирин (Благоевград) е жива“, коментира Матушев.

„Трябва да привлечем един-двама нападатели, за да има конкуренция. Разчитаме на Марто Тошев, пробвахме и Маркиньос, който е играл на тази позиция. Държахме се достойно на "Герена". Все пак някои направиха своите дебюти. Мога да ги поздравя и да продължават така. Успехите ще дойдат. В предишните мачове играхме по-отворено, но бяхме наказани. Хубаво е, че създаваме ситуации, търсим човека, който може да ги реализира“, допълни спецът.

„Предвидили сме лагер, с който да подобрим физическата и техническата форма на футболистите. Очакваме да намерим един нападател. Финансовите параметри при нас не са толкова големи, така че търсим и дано намерим точния човек“, завърши Матушев.

"А" ГРУПА - СЕЗОН 2015/2016

"А" ГРУПА, ТРАНСФЕРИ И ПОДГОТОВКА - ЛЯТО 2015