Спортен фен загина на мач. Трагедията се случи в САЩ по време на седмия ининг от бейзболната среща между Атланта Брейвс и Ню Йорк Янкис. От полицията в Атланта обявиха, че мъж на възраст над 60-години е паднал от трибуната на стадион „Търнър Филд“.
 
Въпреки че е бил откаран в незабавно в болница, спортният фен е починал. Властите за момента не разкриват името на загиналия.
 
Според свидетели той е стоял до оградата на своя сектор и е крещял обиди към Алекс Родригес от Ню Йорк Янкис, който е трябвало да батира за своя тим. В един момент фенът загуби равновесие и паднал от 50 метра върху бетонна платформа.
 
На мястото на инцидента и околните седалки е имало кръв. Медицинските служители на стадиона веднага са оказали първа помощ и са изпратили пострадалия в болница „Грейди Мемориал“, но лекарите там не са успели да спасят живота на спортния фен.
 
От Атланта Брейвс обявиха, че загиналият мъж е дългогодишен притежател на сезонна карта за мачовете на тима. Домакините на двубоя загубиха срещата с Ню Йорк Янкис с 1:3.