Наставникът на "Левски" Стойчо Стоев даде пресконференцията си преди мача с Пирин (Благоевград). Двубоят от 7-ия кръг на "А" група е утре от 20:00 часа на "Герена". Стоев е убеден, че няма как "орлетата" да бъдат подценени от тима му.

Специалистът обясни също, че Живко Миланов само поддържа форма с "Левски" и че няма нищо вярно в информациите, че "сините" ще си връщат Борислав Стойчев. Треньорът каза също така, че на "Герена" може и да не вземат ново крило, след като вече три месеца чакат футболисти за този пост.

"Настроението преди всеки мач е едно и също. Съществува концентрация. Уважаваме всеки отбор, но нашата цел е да побеждаваме. Ще бъдем принудени да правим промени. Борислав Цонев беше контузен, но вече тренира. Деян Иванов си има проблем с колената. През декември може би ще претърпи оперативна намеса. Не бих казал, че Мигел Бедоя е в оптимално състояние. Той пропусна почти цялата подготовка. Хубавото е, че е изключителен професионалист", каза Стоев.

"С Локомотив (Пловдив) нямаше подценяване. И с Пирин е абсурд да има. Казах на футболистите това, което не ми хареса. Начинът им на игра не беше най-правилния. Надявам се това да са моментни грешки. Атанас Курдов има нужното самочувствие, просто трябва да реализира положенията си", коментира спецът.

"Засега няма резултат с чаканото крило. Три месеца го чакаме, може и да не се получат нещата. Живко Миланов поддържа форма с нас и чака оферта от чужбина. Ако не стане, ще го вземем. Предполагам, че за две седмици ще успее да навакса. В началото бях резервиран, тъй като се получава така, че изкуствено налагаш някой футболист, само заради правилото. Трябва по-прецизно да се действа с тези футболисти", каза още Стойчо Стоев.

"А" ГРУПА - СЕЗОН 2015/2016

"А" ГРУПА, ТРАНСФЕРИ И ПОДГОТОВКА - ЛЯТО 2015