Треньорът на Лудогорец Едуард Ераносян очаквано не е бе доволен от равенството 1:1 със Славия в първи мач от 7-ия кръг на "А" група.

"Не спечелихме, защото вкарахме един гол. Проспахме първата част - не бяхме това, което сме. На почивката коригирахме някои неща. Вкарахме с помощ от съперника, като имахме шанс да решим всичко. Но не го направихме. Така се стигна до това майстор на свободните удари да отбележи", коментира мача Ераносян.

"Искам да виждам бързина. Така е по цял свят. Всеки цели да се надиграва с футбол, а не с индивидуални действия. Момчета се стараят, но понякога забравят какво си говорим. За две седмици не може да се направи всичко. Необходимо ни е време. Надявам се с него отборът да започне да изглежда по-добре и да не разочарова така, както днес може би се случи."

"Не мога да съм доволен от паузата заради евроквалификациите. Ще работя с малко хора - само с тези, които не са национали. Ще се обединим с втория тим, за да видя и момчетата там", обясни плановете си Еду.

Той отговори и на въпрос за Владислав Стоянов. Българският национал остана резерва за втори пореден уикенд.

"Владо Стоянов не е наказан. Треньорско решение е да не е титуляр. Мисля, че Милан Борян заслужава повече в този момент. Няма нищо общо закъснението му. Той си е понесъл наказанието и толкова. Лично реших да направя тази промяна. На база на логика, на база на представяне в тренировъчния процес. И той, и Милан са страхотни. Дори Владо да беше на вратата при гола на Карачанаков, нямаше какво да направи. Изпълнението беше чудесно."