Треньорът на ЦСКА Христо Янев коментира трудната победа над Септември с 1:0 от предварителната фаза за Купата на България. Младият специалист призна, че според него съдията Вихрен Манев е трябвало да отсъди дузпа за съперника в 94-ата минута, след която пък падна гола за успеха.

"Помислих, че съдията ще отсъди дузпа в тази ситуация, защото според мен имаше такава и това повлия на играта. Реферът не я отсъди, това е негово решение. Имаше и други ситуации, в които мненията ни се разминаваха, но има такива неща във футбола", каза Янев на пресконференцията.

"Турнирен мач, в който успяхме да победим в редовното време. Пропуснахме доста положения, но така се получава, когато не подхождаме сериозно към даден двубой. Във всеки един мач, отношението трябва да е такова, каквото искаме да бъде от тях.

Първите положения, които имахме, ако ги бяхме вкарали, нещата щяха да са други. Важното е, че момчетата се постараха. Доволен съм от всички. Поздравявам момчетата за раздаването на терена. От тук насетне трябва да гледаме по друг начин. Септември бе доста добре подреден, опитаха да рушат нашата игра, получи им се, поздравявам ги, заяви още треньорът на ЦСКА.

- Мислим за мача в неделя и затова как да променим отношението си към тези срещи."