Локомотив (София) стартира пътя си към "В" група с трима опитни и добре познати играчи.
 
"Железничарите" ще играят в окръжните групи през този сезон, а треньорът Антон Велков ще може да разчита на Дарко Савич, Юлиян Петков и Калоян Караджинов, а скоро към тима се очаква да се присъединят още качествени състезатели. 
 
Отборът направи първа тренировка под ръководството на Велков пред погледа на 150 от своите привърженици, които през цялото време подкрепяха играчите. 

Бомбички, димки и скандирания ознаменуваха първата тренировка на отбора, на която присъстваха известни локомотивци и ВИП персони, сред които министърът на икономиката Божидар Лукарски и областният управител Веселин Пенев.

„Благодаря първо на отбора, спечелил третото място в "А" група миналия сезон и треньора му Димитър Васев, както и на нашите верни фенове. Пред нас не може да има друга цел, освен незабавно завръщане във В група. Само това отива на отбор като Локомотив. Титлите и купите от историята ни напълно ни принадлежат. Ще трябва да направим няколко контроли до началото на първенството и първата проверка ще бъде в събота от 10 часа на нашия стадион срещу отбора на Лозен. Идната сряда пак тук ще играем с Академик София. Ще предложим на другите отбори и когато те са домакини, да играем на нашия стадион, но няма как им се разсърдим, ако откажат. Локо София е голямо име и за тях ще бъде чест да ни приемат. Юлиян Петков ще ми помага в тренировките освен че ще бъде футболист, а с вратарите ще се занимава Владимир Манолков“, заяви треньорът Антон Велков пред феновете и журналистите.