Орлин Старокин изложи своята гледна  точка за раздялата си с румънския гранд Динамо (Букурещ). Както е известно, той изкара само 36 дни в тима, след което изненадващо бе освободен. Халфът запиза само едно полувреме с екипа на "кучетата" срещу Тимишоара преди договорът му да бъде разтрогнат и той отново да стане свободен агент.

"И аз не знам каква е истината за раздялата ми с Динамо. Имаше пари по договора, които не се изпълняваха и ми казаха, че няма как да ми ги изпълнят. Треньорът се държа нормално до последния ден. Научих за раздялата от генералния директор Дино Джурджу на една пресконференция след един от мачовете.

Аз съм човек, който бързо забравям и продължавам напред. За мен това бе непрофесионално отношение от дадения човек и мисля да спра дотук. Вероятно хората ще кажат, че след като вече не съм футболист на Динамо ще започна да оплювам Джурджу. Вярвам, че той един ден ще си получи заслуженото, защото има Господ. Получил съм обаждания от отбори от "А" група, но няма да казвам имена, защото не е коректно. Чакам до последно варианти за чужбина, но ако не се получи, ще решавам тогава", заяви Старокин пред bTV.