Новият изпълнителен директор на Локомотив (Сф) Ивайло Аспарухов коментира пред БЛИЦ ситуацията в клуба.

"Проведох два разговора с досегашния старши треньор Валерий Дамянов. Моето желание, а и това на собствениците, беше той да остане начело на отбора. Дамянов обаче категорично ми отказа. И аз не зная защо, призна Аспарухов. 

- Вече проведох преговори с няколко души за поста старши треньор. Все още нямаме яснота по този въпрос. При всичко случаи обаче ще бъде назначен човек локомотивец, който ще дава сърце и душа за клуба. Да, Кирил Метков и Виктор Михайлов са варианти. Ще видим.

Оптимист съм, че нещата при нас ще се нормализират в най-скоро време. Нали затова и дойдох. Собственици ми дадоха 4000 лева кеш. От тази сума ще раздадем премиите по 200 лева за победата над Балкан (Варвара) в първия кръг от Югозападната "В" група. Трябва да ви кажа, че шефовете ми показаха и сметка със 130 00 лева в нея. На Кристиян Добрев е предложено да стане шеф на детско-юношеската школа. Чакам неговият отговор.

Каня ви утре от 18,00 часа на стадиона, за да раздам премиите. Оттук-нататък Локомотив ще се управлява по нов начин."/МИЛЕН ДИМИТРОВ/БЛИЦ


ЮГОЗАПАДНА "В" ГРУПА