На свое заседание от 13 август 2015 г. СТК при ЗС на БФС Пловдив взе решение да анулира мача от 1-ия кръг на Югоизточната "В" група между Загорец (Нова Загора) и Свиленград, тъй като и двата отбора са използвали футболисти, чиито наказания от миналия сезон не са изтекли. Решението на БФС-Пловдив: По чл.24 т.2(10) от Наредбата за първенства и турнири по футбол.

Резултатът от срещата от 1 кръг на ЮИ "В" Група между отборите на ФК"Загорец"(Нова Загора) и ФК"Свиленград 1921"(Свиленград) се анулира и се присъжда 0 (нула) точки и 0 (нула) голове и за двата отбора.

От БФС-Пловдив припомниха, че Владислав Ямуков от Загорец и Стоян Костадинов от Свиленград имат да почиват по един мач от миналия сезон, а са играли във въпросния двубой. Срещата беше спечелена на терена от Загорец с 1:0, но сега двата отбора продължават с голова разлика 0:0 и 0 точки.

Владислав Ямуков от ФК"Загорец" (Нова Загора) и Стоян Костадинов от ФК"Свиленград 1921"(Свиленград) следва да изтърпят своето наказание във 2-ия кръг от програмата на Югоизточната трета дивизия.