Феновете на Локомотив (София) отново заеха позиция за ситуацията в клуба. На собствения си сайт lokosf.info те публикуваха декларация, в която поискаха от Петър Касев незабавно да предостави акциите на клуба на посочено от тях лице. Те заплашват бизнесмена с лечение в болница. За пореден път привържениците на „червено-черните“ сравниха бившия собственик на клуба Николай Гигов с тумор, а Петър Касев и Кирил Льосков нарекоха туморни разсейки.
 
ДЕКЛАРАЦИЯТА НА ФЕНОВЕТЕ НА ЛОКОМОТИВ
За една година Локомотив и ние феновете му изминахме пътя от Рая до Ада. Изминахме го заедно с невероятния отбор, който изгради Димитър Васев. Предварително соченият за аутсайдер тим, който до последно ще се бори да не отпадне, 5 кръга преди края имаше шанс дори да атакува титлата. В крайна сметка този отбор си заслужи бронзовите медали и участие в турнира на Лига Европа. Участие, което не се състоя благодарение на едно същество, което дори не може да се нарече човек. Това е той - туморът Гигов. През годините винаги сме го считали за тумор, но той се оказа и тумор с разсейки. Съсипвайки славния ни тим заради дълг от 1 милион, който той не можа да обезпечи. Питате се защо ли? Защото той не е никакъв бизнесмен, а една пералня на мръсни пари, една комунистическа издънка, която винаги сериозните хора в България са приемали с насмешка.
 
На 9 юли се случи едно дългоочаквано от всички нас събитие - туморът бе премахнат от Локомотив. Оказа се обаче, че наистина е с разсейки и това са Петър Касев и Кирил Льосков.
 
На 12 август клубът ни приключи своето съществуване в този му вид. Агро свинята Касев приключи с единият си месец медийна слава, като след всичките лъжи излъга как щял да уволни всички треньори и играчи. Не уволнява никого, играчите си тръгват с гордо вдигнати глави. Ние всички им благодарим за това, че се отзоваха в този труден за клуба момент.
 
Ние, феновете на Локомотив, сме горди хора и винаги ще бъдем. За разлика от някои други "милионери", чиято дъщеря в национален ефир целуваше мъже с физиката на Петър Касев по пъповете. Е г-н комунистическо первеню, може да нямаме парите ви, но имаме достойнство и никога не бихме опозорили по подобен начин нещо, което обичаме било то наша рожба или любимия ни клуб.
 
Нашата борба продължава в нова насока от този ден. Обръщаме се към г-н Касев на момента да предостави всички акции на клуба на лице, което ние ще посочим, защото в противен случай играта наистина ще загрубее. Касев провокира нас, провокира и съдбата с псевдо лечението си в болници, което няма да бъде особено трудно да му бъде осигурено, ако не си тръгне с добро.
 
САМО НИЕ, САМО ЛОКО!
 
ЮГОЗАПАДНА "В" ГРУПА