Ексцентричните босове на Локомотив (София) Петър Касев и Кирил Льосков продължават да се крият и не счетоха за нужно да се явяват на стадион "Локомотив", където в 18:30 часа трябва да стартира срещата на отбора със Септември (София). Мачът е от първия кръг на Купата на България за излъчването на победител от Зона "София", като за продължаването в същинската фаза на турнира спорят седем клуба, сред които и ЦСКА.

БЛИЦ съобщи вчера, че срещата на "железничарите" със Септември е под въпрос заради липсата на финанси от Касев и Льосков. И малко преди 18 часа днес агрономите все още не са осигурили пари за провеждането на мача, въпреки че на стадиона вече има полиция и линейка. Съдиите също присъстват, но таксата трябва да им бъде платена. Припомняме, че за домакинството на Балкан (Варвара) спортният директор Кристиян Добрев реши проблема, вадейки пари от джоба си. 

Треньорът Валерий Дамянов през няколко минути отскача до близкия банкомат, за да проверява дали има превод. Собствениците на клуба са му връчили дебитна карта, която обаче е... на минус 4 лева.

БЛИЦ разбра още, че футболистите на Локомотив са готови да излязат в домакинството на Септември, но все още не е окончателно ясно дали изобщо ще има мач.
ПЛАМЕН СЛАВОВ/БЛИЦ