Мачът на Локомотив (София) срещу Септември (София) за Купата на България утре е под въпрос, съобщиха от "Надежда" пред БЛИЦ. Причината е в собствениците на клуба Кирил Льосков и Петър Касев, които не искат да вадят от собствените си средства за домакинството и молят феновете за помощ.

Агрономите са опрели до парите на запалянковците. По време на мача с Балкан (Варвара) (1:0) ултрасите събраха 1300 лева. Льосков и Касев искат сумата, за да покрият разходите по провеждането на срещата със Септември, която е утре от 18:30 часа на стадион "Локомотив".

"Още не са извадили 1 лев за клуба, а искат нашите пари. Днес пак пратиха човек да вземе кутията, но да не си помислят, че ще им дадем сумата, която събрахме. Твърдят, че трябва да им дадем парите, за да се проведе утре домакинството ни с рещу Септември (София) за Купата на България. Какви бизнесмени са тези, щом опират до парите на феновете", отсякоха от фенклуба на Локомотив (София).

Треньорският щаб начело с Валерий Дамянов и футболистите му с нетърпение очакват среща с Касев и Льосков. На нея босовете трябва да хвърлят яснота за бъдещето, тъй като при "железничарите" в момента е пълна мъгла.

От Локомотив съобщиха още пред БЛИЦ, че се наложило спортният директор Кристиян Добрев да плаща с лични средства таксата за реферите на първия мач - победата с 1:0 над Балкан (Варвара).

За успешния старт в първенството на Югозападната "В" група пък на футболистите трябва да бъдат платени по 200 лева. Такова е било първоначалното обещание на ексцентричните Касев и Льосков. За победа като гост пък щели да плащат по 400 лева.

ЮГОЗАПАДНА "В" ГРУПА