Карнобат започна с убедителна победа с 4:0 над „Левски“ (Карлово) участието си в Югоизточната „В“ група. Ивелин Янев се отличи с два гола.
 
Юношата на Нефтохимик откри резултата с точно изпълнение на фаул в 18-метра, а в самия край на първото полувреме удвои след меле в наказателното поле.
 
Димитър Петров проби отдясно в 49-ата минута и наказа грешка на защитата на „Левски“. Капитанът Пламен Димитров беше точен от дузпа в добавеното време.
 
Крайното 4:0 направи капитанът Пламен Димитров, за когото не бе трудно да се разпише от дузпа във втората минута на даденото от съдията продължение.
 
Гостите от Карлово не стигнаха до нито една голова възможност пред Даниел Желев, а домакините освен четирите гола удариха и две греди чрез Райчо Раев и Антон Кънев. Капитанът на Карнобат Георги Калоянов не игра заради контузия.
 
Както е известно, Карнобат попълни в последния момент състава на Югоизточната „В“ група, след като победи втория тим на Верея с 3:0 в специален бараж, игран заради отказването на Тунджа (Ямбол).