Два гола на бившия ирландски нападател на ЦСКА Килиан Шеридан не стигнаха на кипърския Омония (Никозия) да елиминира датския Брьондби, с който завършиха 2:2 в реванша си от третия квалификационен кръг на Лига Европа. Първата среща в Дания бе завършила без попадения и така двата гола на чужд терен класираха Брьондби, който отстрани във втория квалификационен кръг Берое (общ резултат 1:0), за плейофите на турнира.

Гостите от Дания повеждаха на два пъти в реванша след голове на финландския национал и бивш нападател на Шалке 04 Теемо Пуки (2, 39), но още през първата част Килиан Шеридан (16-дузпа, 45+5-дузпа) успяваше да изравни.

След почивката домакините така и не успяха да реализират трети гол, който щеше да ги класира напред. В заключителните секунди на добавеното време вратарят Лукас Храдецки получи втори жълт и съответно червен картон, за да доиграе Брьондби мача в намален състав. В крайна сметка датският тим продължи в следващия етап. Датският тим е вече само на крачка от груповата фаза на Лига Европа.