Лудогорец ще привлече нов кадър на ЦСКА. Очаква се в близките няколко дни при шампионите да се озове и готвачът на „червените“ Мартин Йосифов, информираха колегите от "Гонг". Кулинарят бе на работа при „армейците“ близо 15 години и реално ЦСКА беше единственият клуб в "А" група, който имаше подобна длъжност.

Мартин Йосифов дълги години се грижеше за кухнята на „армейците“ не само в София, а и по време на лагери и мачове в европейските клубни турнири.

"Гонг" разбра, че в Лудогорец също са взели решение да има персонален готвач, който да се грижи за храната на представителния отбор. В последните години разградчани имат проблеми в това отношение най-вече при лагерите и мачовете в Европа. Желание за специален готвач има и новият треньор Бруно Рибейро, както и кондиционните специалисти на разградчани. Именно заради дългия му стаж във футбола са накарали ръководството на Лудогорец да избере Йосифов и да го привлече в редиците си.

Преди няколко седмици шампионите взеха и бившия старши треньор на ЦСКА Галин Иванов, който вече работи в школата на Лудогорец.

 "А" ГРУПА - СЕЗОН 2015/2016

"А" ГРУПА, ТРАНСФЕРИ И ПОДГОТОВКА - ЛЯТО 2015