Бившият капитан и защитник на ЦСКА Валентин Илиев има две предложения от чужбина и до края на месеца ще има яснота къде ще продължи кариерата си.

"„На този етап индивидуално се подготвям с Роко Перота, на когото искам да благодаря. Имам две опции, които са извън България, най-скоро време ще има яснота. На този етап искам да запазя нещата както са към момента. Имах обаждания и от български клубове. Решението ми не зависи само от мен. Предполагам, че до края на месеца ще е вече ясно", каза Илиев в пресклуб "България".

"Капитанската лента не е само да я носиш на ръката, а много повече. ЦСКА няма как да е прелистена страница за мен, желая им успех на футболистите и треньорския екип, една година е много време, могат да се случат много неща", продължи опитният защитник.

"Независимо какъв е форматът на първенството, на мен ми се иска да се обърне внимание на футбола като цяло - преди години бяхме на много по-високо ниво от други страни, които в момента ни настигат и минават. Винаги ще има недоволни от формата на провеждането на първенството", добави Илиев.

"Не очаквах Лудогорец да отпадне, но когато подцениш съперник така се получава. Берое ги виждам като претендент за шампионската титла, а Черно море направи добър мач у дома, но като гост загуби", коментира евроучастниците ни той.

"Нивото на футбола в България и на клубно, и на национално равнище не е добро, имаме кадри и футболисти, които могат да донесат радост на феновете", завърши Валентин Илиев.