Наставникът на Берое Петър Хубчев направи доста интересно изказване след победата с 1:0 над Пирин (Благоевград) в срещата от 3-ия кръг на "А" група. Репортер попита спеца дали е притеснен от многото пропуски, а наставникът заяви, че ако този въпрос му е бил зададен веднага след едно от пропилените положения, Хубчев сигурно е щял да му удари шамар.

"Радостен съм, че момчетата се раздават за пореден мач до края, въпреки че със сигурност играта не е допаднала на всички. В края на краищата на нас ни трябват точки", коментира героят от САЩ`94 на пресконференцията след победата над Пирин.

На въпрос дали е притеснен от пропуските, които прави отбора, Хубчев отговори: "Не съм притеснен. Сега ми е лесно след мача. Най-резонният и най-клишираният отговор е, че е важно, че ги създаваме тези положения. Ако ме бяхте попитал непосредствено след пропуска, сигурно и шамар щях да ви ударя и да не отговоря. Ядосваме се много, обаче имаме положения. Наистина се случва. Дано да не дойде и въпроса на майсторството вече и да си задаваме и този въпрос дали е майсторство или от несериозно отношение", добави Хубчев.

"А" ГРУПА, ТРАНСФЕРИ И ПОДГОТОВКА - ЛЯТО 2015

"А" ГРУПА - СЕЗОН 2015/2016