Aржентинският гранд Бока Хуниорс допусна изненадваща загуба у дома с 3:4 от Унион Санта Фе в среща от 19-ия кръг на местното първенство. Домакините поведоха в резултата още в 7-ата минута чрез Джонатан Кайери, но в 26-ата минута получиха тежък удар. Титулярният вратар Аугустин Орион беше изгонен с червен картон, след като събори в наказателното си поле Лукас Гамба. Съдията не се поколеба да отсъди дузпа за Унион и да изгони Орион. Виктор Малкора изравни от бялата точка, а 5 минути по-късно Маурисио Мартинес вкара втори гол за гостите от Санта Фе.

Минута след началото на втората част Карлос Тевес вкара втория си гол за Бока след завръщането си на "Ла Бомбонера", но в 65-ата минута гостите отново реализираха чрез Емануел Бритес - 2:3. В 88-ата Кайери изравни за 3:3 и домакините усещаха, че ще вземат поне точка. В първата минута на добавеното време обаче Гамба реализира с глава и оформи крайното 3:4.

Загубата не позволи на Бока да си върне първото място в класирането. Възпитаниците на Родолфо Аруабарена имат 40 точки, с колкото е и лидера Сан Лоренсо след изиграването на мачовете от 19-ия кръга. Унион Санта Фе е десети с 30 точки.