Ронда Раузи доказа защо е шампион на UFC при жените в категория "петел". За пореден път 28-годишната американка разчисти пътя пред себе си. Този път, след като нокаутира Бет Кореа. Бясната Раузи затвори мача след едва 34 секунди в ММА клетката. Но всичко това си има предистория.

По-рано през годината Бет нарани сериозно шампионката. "Искам да я нокаутирам, да покажа на всичко, че е една лъжкиня. Има намерение да се изправи срещу мен, нека видим това. Ще покажа на света, че тя не притежава ММА. За нея е по-добре да се концентрира върху филмите, книгите... Когато е под напрежение, показва колко слаба е всъщност. Бягала е всеки път, когато майка й я наказвала у дома. Губи заради дрогата. Тя не е супер герой, пример за останалите. Нека се погрижи за себе си. Не знам какво може да се случи, когато разбере, че не е това, за което се смята. Надявам се да не се самоубие по-късно след това (смее се)", заяви  бразилката, известна още като Питбула.

Именно думите за самоубийството вбесиха Раузи. Причината - биологичният й баща губи живота си по този начин. Веднага след това американката обяви в "Туитър" - "Самоубийството не е шега или нещо, което продава. Баща ми ще бъде с мен в деня, в който ти покажа какво заслужаваш". Още по-интересното е, че веднага, разбрала грешката си, Кореа поиска прошка за думите си.

Прошка, която получи като наказание, което може да се види и в прикаченото видео.