Юношата на Пирин (Благоевград) Даниел Гогов има сериозен физически проблем с лявата ръка. Това обаче не му пречи да показва завидно майсторство по футболните терени, пише struma.com. Започва да тренира любимата си игра още от 6-годишен. Играе няколко години под ръководството на бившия футболист и треньор на Пирин Константин Герганчев. Рижавият халф не спира да дава шанс на момчето, напук на проблемите, които Дани има.

Слабостите в лявата ръка успява да компенсира със силен ляв крак. Има уникална техника и точен удар. Головете, които бележи, му дават стимул да продължи да тренира и да се развива. Дани е преживял много, дори и подигравки за физическите му проблеми. В повечето случаи обаче е успявала да преглътне обидите и с изявите си на терена да накаже скептиците.

В момента Гогов е собственост на Септември (Симитли) и въпреки силните си изяви в подготовката, треньорското ръководство решава да го изпрани под наем в Пирин (Гоце Делчев). От ръководството на Септември са решени да помогнат на Дани, като му осигурят финансиране за протеза, която да компенсира физическия проблем. Дори и в това положение Дани няма намерение да се отказва и е твърдо решен да се доказва независимо в кой клуб играе. Сега му се открива шанс да демонстрира на какво е способен и срещу гранда ЦСКА.

__________.jpg

__________1.jpg