„Левски“ официално представи договора с новия спонсор на тима „Виваком“. Управителният съвет на телекома взе решение да подкрепи „сините“ в рамките на следващата календарна година. “Сините“ ще излязат с логото на компанията върху екипите си още в утрешното дерби с Лудогорец. Повече детайли за спонсорският договор ще бъдат дадени през август.
 
„Изключително съм щастлив, че „Виваком“ ще подкрепи един от най-обичаните български клубове. Футболът събира хората, обединява ги, дава им повод да общуват по между си чрез споделените преживявания. Такава е и мисията на нашата компания – да осигуряваме възможност за комуникация, но чрез технологиите. Ето защо вярваме, че съвместното партньорство ще е полезно и за двете страни, ще ни обогати и развие и ще ни даде шанс заедно да реализираме интересни инициативи за всички почитатели на спорта“, сподели Александър Грънчаров - заместник-председател на Управителния съвет и главен маркетинг директор на компанията.
 
„За нас е чест, че „Виваком“ става партньор на „Левски” в изпълнение на амбициозната ни програма да преследваме върха и да върнем позициите си на най-популярен и успешен клуб в последното десетилетие. Надявам се, че с нашето партньорство ще издигнем авторитета и на двете страни, така че да покорим всяка поставена пред нас цел и задача. Вярвам, че успехът ще е водещ в нашето партньорство”, заяви от своя страна изпълнителният директор на ПФК „Левски” Константин Баждеков.

"А" ГРУПА - ПРОГРАМАТА ЗА СЕЗОН 2015/2016

"А" ГРУПА, ТРАНСФЕРИ И ПОДГОТОВКА - ЛЯТО 2015